پیکان 57، پراید 75

داستاني طنز و تلخ از آدم‌هايي كه اين روزها (كليشه شد...) ايده اين داستان از نوشتاري انتقادي اثر آقاي محمدرضا اميني گرفته شد كه بعدها دوستم آقاي عبدالمهدي آگاه‌منش ادبيات آن را تغيير داد. يك حس رقابت بود بين من و عبدالمهدي كه جذاب‌ترين ادبيات را براي اين موضوع انتخاب كنيم. نوشتار من خيلي بهتر شد (خودستايي مدرن!) و در ماهنامه امتداد شماره 43 منتشر شد و بعدترها سايت‌هاي راسخون و تبيان نيز آن را منتشر كردند.
مطلب در سايت مجلات امتداد
مطلب در سايت راسخون

ناتوی فرهنگی برای تضعيف ايدئولوژی انقلاب اسلامی؛ رسالت جنگ نرم سايبری

گفت‌وگویی در بیستم بهمن‌ماه 1388 با خبرگزاری ایکنا انجام شد. «جنگ نرم علیه تشیع در فضای مجازی» محور این گفت‌وگو بود.
اصل مصاحبه با خبرگزاری ایکنا
ناتوی فرهنگی برای تضعيف ايدئولوژی انقلاب اسلامی؛ رسالت جنگ نرم سايبری
گروه فضای مجازی: به گفته مديرعامل سايت امتداد، جنگ نرم عليه تشيع در فضای مجازی پروژه‌ای عظيم عليه اعتقادات و باورهای جمهوری اسلامی ايران است كه با ايجاد ناتوی فرهنگی سعی در تضعيف ايدئولوژی انقلاب اسلامی دارد كه مقابله با تهديد‌ها و رسيدن به نتيجه مطلوب شبكه‌سازی و ساختارسازی منسجم و سرمايه‌گذاری مناسب می‌طلبد.

گريز از كپی‌برداری ارتقای كيفيت وبلاگستان دينی و قرآنی را به همراه دارد

گفت‌وگویی با خبرگزاری ایکنا در راستای سلسله مصاحبه‌های این خبرگزاری با موضوع «آسیب‌شناسی وبلاگ‌نویسی دینی و قرآنی».
اصل مصاحبه با خبرگزاری ایکنا
گريز از كپی‌برداری ارتقای كيفيت وبلاگستان دينی و قرآنی را به همراه دارد
گروه فضای مجازی: مديرعامل سايت امتداد، در ارزيابی جايگاه كنونی وبلاگستان دينی و قرآنی از استفاده محدود ابزارهای تكنولوژيك همچون وبلاگ‌ها در القای تفكرات شيعی اظهار تأسف كرد و گفت: ايجاد وبلاگ‌های تخصصی، ترغيب بلاگران برای توليد محتوای صحيح و تخصيص امتيازات ويژه به وبلاگ‌های پرمحتوا می‌تواند بلاگران را به سمت توليد محتوا و گريز از كپی‌برداری هدايت كند.

نرم‌افزارهای قرآنی؛ ابزاری برای جهانی شدن اسلام (بخش دوم)

بخش دوم مصاحبه با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) كه در 1۹ آبان 1388 منتشر شد و تولیدات دیجیتالی اسلامی مهمترین محور گفتگو بود.
اصل مصاحبه با خبرگزاری ایکنا (بخش دوم)
كيفيت نامطلوب توليدات ديجيتالی اسلامی موجب دين‌گريزی مخاطب می‌شود
گروه فضای مجازی: به گفته مدير سايت امتداد، مهم‌ترين مسئله برای پيشرفت و گسترش نرم‌افزارهای قرآنی در اشاعه فرهنگ اسلامی، حركت با نيازهای روز جامعه و عبور از تفكرات سنتی است، در حالی كه كيفيت نامطلوب برخی از اين توليدات موجب دين‌گريزی مخاطب می‌شود.

نرم‌افزارهای قرآنی؛ ابزاری برای جهانی شدن اسلام (بخش اول)

بخش اول مصاحبه با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) كه در 18 آبان 1388 منتشر شد. توليد، تبليغ و توزيع جهان‌شمول نرم‌افزارهای قرآنی، از مهمترين محورهاي گفتگو در بخش اول بود.
اصل مصاحبه در خبرگزاري ايكنا (بخش اول)
جهانی‌شدن اسلام مستلزم جهان‌شمولی توليد، تبليغ و توزيع نرم‌افزارهای قرآنی است
گروه فضای مجازی: هادی اديب، مديرعامل سايت امتداد با اشاره به جنبش نرم‌افزاری در عصر حاضر، بر ظرفيت گسترده نرم‌افزارهای قرآنی در پاسخگويی به نيازهای دينی و جهانی شدن اسلام تأكيد كرد و اين امر را مستلزم توليد، تبليغ و توزيع جهان‌شمول نرم‌افزارهای قرآنی دانست.